HUIDVERBETERENDE GEZICHTSMASSAGE

Bindweefsel-/pincementsmassage kan effectief kan worden toegepast bij:
– Acne
– Littekenbehandeling
– Slecht doorbloede huid/rokershuid
– Verslapte huid
– Ouder wordende huid / anti-aging
– Preventief om de gezonde huid in de juiste conditie te houden
– Als voor of nabehandeling bij een cosmetische ingreep zoals een facelift

De huidverbeterende massage is een combinatie van bindweefselmassage en pincementsmassage. Deze twee technieken vullen elkaar erg mooi aan. De massage zorgt voor een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en voor de aanmaak van nieuw collageen. Hierdoor krijgt de huid een jongere uitstraling.
De massage wordt zonder tussenstof uitgevoerd. De pincementstechniek is een kort prikkelende knijptechniek in verschillende uitvoeringen en sterktes (diepe, middeldiepe en oppervlakkige kneepjes). De bindweefseltechniek is er op gericht de huid los te maken.

Cosmetische bindweefselmassage
Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. De massage activeert de celvernieuwing. Hierdoor krijgt de huid een betere doorbloeding, de huid wordt steviger en krijgt een jonger aanzien.
Door de bindweefselcellen (fibroblasten) te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken zodat de huidstructuur verstevigt en de huid beter de werkstoffen van cosmetische producten opneemt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

Pincementsmassage
De pincementsmassage is een reflectorische massage, de zenuwuiteinden in de huid worden geprikkeld, hierdoor wordt de spanning in de zenuwuiteinden in balans gebracht.
De massage beïnvloedt direct het zenuwstelsel en indirect de bloed- en lymfestroom. Door deze massage wordt het regulatiesysteem van het lichaam geactiveerd, zodat direct een verbetering optreedt van alle huidfuncties. Het herstel van de huid wordt gunstig beïnvloed. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

De bindweefsel/pincementsmassage is toepasbaar als losse behandeling of in combinatie met een huidverbeterende/verzorgende behandeling. In kuurbehandeling in geval van specifieke huidproblemen of klachten. De massage techniek is ook een uitstekende ter voorbereiding van de huid op een cosmetische facelift behandeling.

KUUR
Wil je blijvend resultaat bereiken van deze behandeling, dan is een kuur aan te raden. De bindweefselmassage zorgt oa voor de aanmaak van nieuw collageen, wat de huid steviger maakt. In kuurverband en na afloop van een kuur een regelmatige herhaling van de behandeling zorgt ervoor dat het collageen aanwezig blijft.

Een kuur bestaat uit 10 behandelingen met tussenpozen van 1 tot 2 weken.
De 1e, 5e en 10e behandeling zijn behandelingen van 60 minuten, de overige behandelingen zijn 30 minuten.
Naast de behandelingen in deze kuur is het belangrijk om thuis de juiste huidverzorging te gebruiken. Bij de kuur ontvangt u een productset van LOOkX Skincare om de huidverbetering te ondersteunen.

Prijzen:
Losse behandeling 30 minuten € 35,00

In combinatie met gezichtsbehandeling
60 minuten LOOkX € 66,00
90 minuten LOOkX € 77,00

Kuur € 500,00