Huidverzorging en huidverbetering

gezichtsbehandeling 2Bij uw eerste bezoek starten we met een intakegesprek om te inventariseren wat uw wensen zijn ten aanzien van de gezichtsbehandeling. Wilt u de nadruk leggen op bijvoorbeeld ontspanning, een uitgebreide dieptereiniging of juist huidverbetering? Daar stem ik dan de behandeling op af.

Naar aanleiding van het intakegesprek en een huidanalyse gebruik ik de producten die het beste resultaat geven voor uw huid. Hierbij heeft u de keuze tussen producten van het Zwitserse merk LOOkX Skincare en het Duitse merk Janssen Cosmetics.
Wilt u de producten ook thuis gaan gebruiken, dan stel ik graag een persoonlijk huidverzorgingsadvies voor u op.
 

Productinformatie

Voor de gezichtsbehandelingen werk ik met producten van LOOkX Skincare en Janssen Cosmeceuticals.

LOOkX Skincare

 
LOOkX retinolLOOkX is geen standaardmerk. LOOkX gaat verder waar andere merken stoppen: diep in de dermis, voor snelle huidverbeterende resultaten.

LOOkX Skincare is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere huidverzorgingsmerken. Wie de producten probeert, ontdekt algauw dat achter de luxe texturen en weelderige geursensaties exclusieve technologieën schuilgaan die voor werkelijke resultaten zorgen.LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huidverbetering begint, op basis van een wetenschappelijke benadering van de huid en al haar functies.

LOOkX is ‘a way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa.

Janssen Cosmeceuticals


Janssen Cosmetics
Cosmeceuticals zijn cosmetische producten die voldoen aan pharmaceutische normen.

De producten van de Duitse fabrikant Janssen Cosmetics bevatten een combinatie van phytotherapie, biotechnologische ingrediënten, algen, kruiden, etherische olieën en zuiver mineraalwater. Het hoge percentage actieve werkstoffen zorgt bij de behandeling voor een ware boost van de huid en bij dagelijks gebruik voor verbetering van de huidconditie.